Marketing

Vormen van beeldschermcommunicatie

Op zoek naar een goede manier om aan beeldschermcommunicatie te doen? Kijk dan eens op de website van QYN wat de mogelijkheden zijn. Ze verzorgen voor ieder bedrijf maatwerk op het gebied van digital signage, mobile signage, sociale media integratie, (instore) interactive en muziek.

Ga de verveling tegen

Met digital signage kun je klanten lokken door je producten te presenteren op een beeldscherm maar het werkt ook goed om mensen te vermaken in een wachtruimte om zo de tijd te doden. Mensen kunnen beelden en teksten zien die te maken hebben met het bedrijf in kwestie en zo wordt ook de wachttijd minder vervelend.

Mobile signage

Een variant is mobile signage. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een mobiel apparaat zoals een telefoon of tablet. Veel mensen maken hier dusdanig veel gebruik van dat je ze op die manier van allerlei belangrijke informatie kunt voorzien. Dit kan ook nuttig zijn voor je personeel: met een goed werkende tablet in de hand kun je ze ook instructies geven wat te doen maar kunnen ze er ook klanten mee helpen. De impact van mobiele apparaten is zo groot dat je er dan ook heel goed gebruik van kunt maken als bedrijf.

Sociale media integratie

Sociale media integratie komt ook veel voor. In dat geval worden de beelden die vertoond worden op het scherm afgewisseld met sociale media zoals Twitter, Instagram of Facebook. Op die manier houd je de aandacht van de klanten vast maar stimuleert het ook het gebruik van sociale media.

Informeer naar alle mogelijkheden voor jouw bedrijf

Dit zijn slechts drie voorbeelden van wat er mogelijk is. Wil je meer weten wat QYN voor jouw bedrijf of instelling kan betekenen? Neem dan contact op en laat je vertellen wat er allemaal mogelijk is in de wereld van beeldschermcommunicatie.