Cursus

Opleidingen bij professioneel opleider Kenteq

Van een cursus volgen word je zeker nooit dommer. Als je in een bepaald vakgebied werkt zijn er vaak nieuwe ontwikkelingen waarvan je graag op de hoogte blijft om je werk uit te kunnen oefenen of die je zelfs verplicht dient te volgen om wettelijk in een bepaalde sector en volgens de geldende normen te mogen werken.

Voor verschillende branches

Voor cursussen op MBO kun je goed bij Kenteq terecht. Ze verzorgen cursussen op de volgende vakgebieden: management en organisatie, gastechniek, watertechniek, verwarmingstechniek, praktijkleren, elektrotechniek, inbraakbeveiligingstechniek, brandbeveiligingstechniek en procesoptimalisatie. Als je op zoek bent naar opfriscursussen voor je personeel ben je bij hen zeker aan het juiste adres.

Volg netjes de NEN normen

In Nederland gelden binnen bepaalde vakgebieden wettelijke normen. Dit is bijvoorbeeld het geval binnen de elektrotechniek waarbij je te maken krijgt met diverse NEN normen. De afkorting NEN wordt altijd gevolgd door een cijfercode die voor een bepaalde norm staat. Doordat er op dit gebied veel ontwikkelingen plaatsvinden maar ook de normen nog wel eens aangepast worden kun je als installateur of monteur in deze branche alleen maar werken als je er een geldig certificaat voor hebt behaald. Ook werk je al jaren in deze sector en heb je veel ervaring dan is met regelmaat bijscholen toch noodzakelijk.

Bekijk alle mogelijke cursussen

Als je precies wilt weten wat de mogelijkheden voor bepaalde cursussen en hoe deze er inhoudelijk uitzien kijk je het beste even op de website van Kenteq. Wil je net even wat anders? Informeer dan naar andere opties. Zo is het ook mogelijk om cursussen te laten geven op je eigen bedrijf die volledig toegespitst zijn op de werksituatie aldaar. Dit levert in de regel meer rendement op maar zorgt ook voor meer enthousiasme bij de deelnemers.